Βραβεία – Διακρίσεις

Τα βραβεία συγγραφής, που έχω λάβει κατά καιρούς, είναι τα εξής:

  • Β’ ΒΡΑΒΕΙΟ 35ου ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Π.Ε.Λ. (2016) για την Νουβέλα Ο ΒΩΜΟΣ, όπου η δύναμη του Ελλαδικού χώρου και ένα περίεργο αγαλματίδιο εμπλέκονται, σε τρία χρονικά επίπεδα, σε ένα μείγμα θρύλων και ιστορίας.
  • Β’ ΒΡΑΒΕΙΟ 35ου ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Π.Ε.Λ. (2016) για το Θεατρικό έργο ΘΑ ΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΩ ΟΛΑ ΜΟΝΗ ΜΟΥ, όπου δύο αδελφές εμπλέκονται σε μια ιστορία επιβίωσης, επικράτησης, και φόνων.
  • Β’ ΒΡΑΒΕΙΟ 34ου ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Π.Ε.Λ. (2015) για το Θεατρικό έργο ΝΙΚΙΑΣ, όπου ο στρατηγός Νικίας, μετά την λήξη του Πελοποννησιακού πολέμου και πριν την εκστρατεία στην Σικελία, προσπαθεί να εντάξει τους αιχμαλώτους πολέμου στην Αθηναϊκή κοινωνία, αντιμετωπίζοντας πολιτικές αντιδράσεις, απόπειρες δολοφονίας, αλλά και τον έρωτα.
  • ΕΠΑΙΝΟΣ 33ου ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Π.Ε.Λ. (2014) για το Παιδικό παραμύθι ΜΠΕΛΑΔΕΣ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ, όπου ένα δεντράκι, βοηθούμενο από μια χελώνα, ένα πουλί και έναν λύκο προσπαθεί να διώξει τα σκουπίδια που έοχυν αφήσει οι άνθρωποι γύρω του.
  • ΕΠΑΙΝΟΣ 33ου ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Π.Ε.Λ. (2014) για το Θεατρικό έργο ΚΑΠΑ ΟΠΩΣ…, μια ερωτική ιστορία μεταξύ δύο γυναικών, με απρόσμενο δεύτερο μέρος.
theatriko-ergo-tha-ta-frontiso-ola-moni-mou-vraveio-kapnisis
o-vomos-vraveio
theatriko-ergo-nikias-vraveio-kapnisis
theatriko-ergo-kappa-opws-vraveio-kapnisis
paramythi-mpelades-sto-dasos-epainos-kapnisis

Το ανήσυχο πνεύμα μου, που δεν σταμάτει στη συγγραφή, μου έχει χαρίσει και δύο διπλώματα ευρεσιτεχνίας

diploma1
diploma2